Stap jij binnenkort in het avontuur van het motorrijden? 

Het begint allemaal hier! 

 

RijschoolZHZ is ook bereikbaar voor het volgen van motorrijlessen. Op de nieuwe Kawasaki Z650 bereid ik je voor op het nieuwe avontuur. 

Of je nou lekker wilt touren of wat meer van de rit naar je werk wilt genieten zonder in de file te staan. Bij RijschoolZHZ ben je aan het goede adres voor een optimale voorbereiding. Door je in te schrijven voor een proefles  weet je precies hoe het allemaal in zijn werk gaat en hoeveel lessen je nodig hebt. 

Voor het lessen bij RijschoolZHZ kan je terecht vanaf 21 jaar, dit omdat ik alleen motoren bezit van de zware categorie. Als je in bezit bent van het theorie certificaat A of je B rijbewijs hebt kan je gelijk beginnen met lessen. Voor het praktijkexamen heb je een Eigen verklaring en een geldig theoriecertificaat motor- of autorijbewijs nodig. Het theoriecertificaat is 1,5 jaar geldig. Begin dus niet te vroeg met uw theorie.

 

motorrijles rijschoolzhz
rijschoolzhz

Lespakketen Motor

 

Losse Lessen

Een losse les kost bij RijschoolZhZ €52,- en is uiteraard gewoon vrij te boeken. De kosten voor een AVB praktijkexamen bedraagt €148,- en een AVD praktijkexamen  kost €204,50,- .Hierbij komen nog wel de kosten voor de huur van de motorfiets €40,-. Ook is het mogelijk om voor €49,- het theoriepakket aan te schaffen. Hierdoor hoef je geen boek meer te kopen of een apart abonnement voor proefexamens. Wel dien je zelf je theorie-examen aan te vragen.

Proeflessen

Wanneer je een proefles wilt boeken kan dit bij RijschoolZHZ al voor €75,- ,deze dient voorafgaand aan de proefles betaald te worden. We gaan dan 1.5 uur aan de slag. Hierbij zal ik je de beginsele van het motorrijden bijbrengen en starten we met wat oefeningen zodat je al snel zelfstandig kan wegrijden en stoppen. Ook zal ik dan een indicatie kunnen geven van hoeveel lessen je nodig zult hebben.

Wanneer je op basis van deze proefles een lespakket afneemt zal dit verrekend worden op de factuur. (bij de getoonde pakketprijzen is de proefles al verrekend). 

Bring a friend

Ken jij iemand die ook zijn of haar rijbewijs wilt halen? Stel diegene voor en bij afname van een pakket krijgen jullie allebei €20,- of een les gratis!

Contact

Telefoon

E-mail

Whatsapp

Of vul hieronder het contactformulier in

Contactformulier